Una web a mida, per a algú d’alçada.

Des de 9,99€/mes.

Fes menys, espera més.

Despreocupa’t de la gestió online del teu negoci. Tú tens uns objectius, nosaltres t’ajudems a assolir-los. Mentre arriba el moment, gaudeix.

estratÈgia

Et plantejem una estratègia organitzativa amb l’objectiu de poder assolir la imatge de marca que estiguis perseguint.

Disseny visual

Els nostres projectes són visuals y dinàmics, així aconseguim una major interacció amb els teus clients potencials.

Desenvolupament

El desenvolupament de la web serà sempre supervisat per part seva i t’enviarem previsualitzacions en viu amb la finalitat d’accelerar el procés de creació.

Control total

Instalem en la seva web eines de marketing neuronal amb l’objectiu de recopilar informació sobre els usuaris i poder descobrir quines són els productes que més criden la seva atenció.

Sigui el que sigui, podem fer-ho.

Farmàcies

RESTAURANTS

BOTIGUES ONLINE

Gaming

ESDEVENIMENTS

GIMNASOS

blogs

organizacionS

hospitals

Col·legiS

Una web

segura no,

seguríssima.

Tot el que necesites, a un únic lloc.

Estratègia legal

Disposem d’experts que asseguraran que els teus projectes siguin viables legalment, i redactaran les condicions y polítiques de l’espai web.

posicionamient seo

¿Tens una botiga online d’articles artesans? ¿T’agradaria sortir dels primers als principales motors de recerca quan algú busqui “artesà”? Amb el posicionamient SEO és possible, i nosaltres t’ajudem a aconseguir-ho.

administració de factures

Enviarem als teus clients les seves factures i estats de comanda online, t’enviarem de forma setmanal estadístiques dels teus productes venuts,  la seva rentabilitat, la taula de balanços i contabilitat i una llista ordenada de totes les factures dels teus usuaris. ¡Mantingue-ho tot ordenat!

diseño imagen corporativa

Crearemos una imagen corporativa adaptada a tu idea de negocio. Diseñaremos un logotipo profesional y atractivo para tu marca y crearemos desde cero todo el contenido digital que quieras añadir en tu web.

Gestor de atención al cliente

Te asignaremos un gestor personal que, mediante un correo corporativo de tu empresa, mantendrá las relaciones con tus clientes. ¿Un usuario tiene un problema con un producto? tu gestor conocerá las políticas de tu empresa y sabrá cómo actuar.

seguridad

La seguridad de en una empresa es crucial, y más si administras cuentas y tarjetas de tus clientes. Para que no tengas sorpresas futuras, instalamos un certificado cifrado de seguridad SSL avanzado con seguridad 3D. 

1* Oferta aplicable para nuevos usuarios que contraten el paquete “Pro” con una permanencia de mínimo dos meses con esa misma suscripción.

Aiden © 2019